Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járni akart velem egy osztálytársnőm, (aki eddig a barátom volt) de kicsit zavart h nagyok a mellei ezért visszautasítottam. Erre ellenem fordította az összes osztálytársamat és most mindenki berágott rám. Mit csináljak? (16F)
16F vagyok.Van egy osztálytársnőm, akivel nagyon jóban voltunk idáig, haverok voltunk meg minden de most megromlott közöttünk a viszony.Igazából az történt, h előző héten voltunk moziban (nem kettesben hanem haverok is voltak csajok-fiúk vegyesen) és azt mondta, h ő többet akar a barátságnál és járni szeretne velem.Én viszont bár nem akartam megbántani, de elutasítottam, mert kicsit zavar h nagyok a mellei.(Azt mondtam neki h jól néz ki tök jó csaj, meg aranyos meg rendes, csak túl nagyok a mellei).Az a gond, h azóta besértődött és az összes osztálytársaimat (haverjaimat) ellenem fordította...mindenki azt kérdezgeti h miért zavar az h nagyok a mellei meg milyen b**kó voltam meg hogy miért vagyok ilyen k*csög hogy nem akarok járni vele, mikor már régóta bejöttem neki stb.
A nővére két évvel idősebb nálam, ő is letámadott h miért utasítottam vissza a húgát meg h most állandóan otthon sírdogál neki és amikor bevallottam őszintén h mi történt, akkor a többi haverom előtt adott egy pofont...tiszta ciki volt....
Most mit csináljak???Hogyan tudnék kibékülni a lánnyal, (tök bánt h besértődött és eléggé hiányzik a társasága) meg az osztálytársaimmal, meg most akkor attól még h nagyok a mellei járjak vele vagy inkább keressek valaki mást?Most mit csináljak?Teljesen bizonytalan lett minden...Mit mondjak neki vagy hogyan rendezzem le?
Menj el hozzájuk, csöngess be, és beszélj vele. Ha pedig úgy gondolod, hogy te is szeretnél most már valamit esetleg tőle, akkor csókold meg...? :)
De azért légy szí írd már meg, hogy mi lett a vége :)
10:51 vok, de ha le akarod rendezni, menj oda alányhoz, ha 1edül van, és kérj tőle bocsánatot, mond el neki h nem akartad megbántani stb :)
És előbb utóbb elterjed az osztályodban h mien jófej voltál vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!