Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám lekoptatni osztálytársamat? Bővebben lenn
A történet:
Múlt héten végén láttam buszmegállóban egy lányt, nekem nagyon bejön, és szerintem én is neki. Viszont osztálytársam is állandóan avval a busszal megy, nem vagyunk puszipajtások, de ellenségek sem, viszont ha odajön olyan szófosása van, hogy esélytelen, hogy megszólítsam a lányt.
A lány szerintem mindig avval a busszal megy (nem tudom pontosan, most azért mentem/megyek evvel a busszal, mert a másik terelőútvonalon jár ideiglenesen)és osztálytársam is, és azért nem teszem meg, hogy tojok a fejére, nem az én stílusom
Szóval a kérdés:
Tippeket várnék, hogy oldhatnám meg, hogy lekoptassam osztálytársamat, és tudjak beszélni a lánnyal?
1 nem avval hanem azzal..
2 bent a suliban kérd emg szépen, h tetszik neked a csaj h holnap reggel NE menjen oda dumálni veled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!