Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket nem zavarnak a koxosok?

Titeket nem zavarnak a koxosok?

Figyelt kérdés
Üdv! Osztálytársam saját bevallása szerint koxol, állandóan ezzel menőzik. Kb 2 hónapja eddz de elég látványos a növekedés persze zsír is van bőven. Étrendje nincs (szendvicseket eszik), edzésterve nem tudom milyen van. 18 éves, agresszív is de csak beszólogat. Engem az zavar, hogy rendesen kajálok, rendesen eddzek (legalábbis próbálom a lehető legjobban mind a kettőt) mégis nehezebben és lassabban fejlődök mint az ilyen se étrend se semmi koxosok. 15f

2014. nov. 4. 18:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Jókis szemes takarmány. Jó is az. Azzal nyugtasd magad hogy egy nap képenröhögöd. Amikor elfogy a danabol majd lejön róla a víz és úgy fog kinézni mint előtte.
2014. nov. 4. 19:08
 12/27 A kérdező kommentje:
Persze van olyan profi aki a kezdetektől koxol, de ők legalább értenek hozzá, rendes étrend, és rendes edzés is van. Na meg orvosi felügyelet személyi edző, stb. Szóval ők nem ilyen hülyén csinálják mint az ilyenek akik csak a bulikban meg az öltözőben feszengenek.
2014. nov. 4. 19:16
 13/27 anonim ***** válasza:

Mint ma edzés közben...nekem jön az állatja azt még csúnyán néz rám, meg motyog. Persze vmi kokszos fitness

modell, egy csík atlétában, hosszú nadrágban, szép csokibarnán, szedett szemöldökkel, aki a lábazás fogalmát még életében nem hallotta.

2014. nov. 4. 20:53
 14/27 anonim ***** válasza:
Az a látványos növekedés csak zsír meg víz. Majd ha megy új majert, akkor lehet nagy a pofája.
2014. nov. 6. 18:53
 15/27 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg csak zsíros, most elég nagy karja van, amikor kezdte 32-33 as karja lehetett most kb 38-as lehet, de két hónap alatt az biztos nem tiszta izom. Meg a hasa is elég nagy.
2014. nov. 6. 19:10
 16/27 anonim ***** válasza:
38-as az picike kar. Zsírosan meg főleg.
2014. nov. 6. 19:12
 17/27 A kérdező kommentje:
Igen, profibb körökben elég kicsi de az osztályban az övé a legnagyobb. Meg két hónap alatt kb 5 cm +ba. De igen aki rendesen csinálja annak naturálba is lehet nagyobb, szálkásan is.
2014. nov. 6. 19:21
 18/27 anonim ***** válasza:
Lehet 40 feletti is naturálban, szálkásan.
2014. nov. 6. 19:23
 19/27 anonim ***** válasza:
Én mindenkit tisztelek aki eljár edzeni ha koxol ha nem van egy motivációja egy célja lehet bunko nagydarab ha edz akkor már jó oldalon van
2014. nov. 6. 20:00
 20/27 anonim ***** válasza:

Egy dokumentum filmben mondtak: Ha valaki nem figyel a kajára, össze-vissza edz, bulizik, alig alszik DE szed szteroidot, akkor kb. 3-5x jobban fog fejlődni mint az aki figyel a kajára, alvásra és normálisan kipiheni magát!

Amúgy a te ostálytársad egy gyökér.

Én ismerek a teremben vagy 8-10 kokszost.

Kb. 1 folyton edz, de úgy, hogy nem is pihen.

Nem beszéltem még vele (nem volt rá idő :D )

És van mér 2 akik együtt vannak, és el is vannak magukkal.

Ők sem nagyon beszédesek. Egyikük kicsit agresszívabb, de nem para.

Itt szerintem az oszt. társaddal alapból gondok vannak.

Mármint a stílusával.

2014. nov. 6. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!