Vannak itt koxosok?
Figyelt kérdés
Miért cuccoltok és mióta? Befolyásolta az életeteket pozitív/ negatív irányba? Mennyit kölötök rá egy hónapban?2014. aug. 9. 18:50
1/17 anonim válasza:
Én vállalom nyíltan. Pár éve csinálom és versenyzés miatt. Csak így működik és így van eredmény. Természetesen pozitív és negatív oldala is van a dolognak. Az ár változó. Nem mindegy hogy tömegelés vagy versenydiéta. Ha a tömegelést veszem figyelembe akkor jelenleg kb 60-70.000/hónap.
2/17 anonim válasza:
Irj privat uzenetet Sandorzsoltnak!
3/17 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy ő naturál.
2014. aug. 9. 20:13
4/17 anonim válasza:
Már nem az mert csak így tudja tartani már a formát 40 felett
6/17 anonim válasza:
Nekem írtad? Onnan gondolom hogy írta többször hogy koxol
7/17 anonim válasza:
Igen neked. Hát nekem nem rémlik.
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
Már megy nálam is egy kis tesztó, de egyelőre ennyi. Pozitív: erőnövekedés, izomnövekedés, iszonyatos nagy libidó.
Negatív: pattanások, magasabb vérnyomás, néha felesleges idegeskedés, és nálam nagyobb izzadás, szinte mindig melegem van. Értem, hogy nyár van, na de én hűtött helyen is kész vagyok.
10/17 anonim válasza:
"A srác szerintem kokszol. Én egy hónapja már valóban nem vagyok naturál, nem fogok hazudozni. Kis tesztó megy, mert 40 fölött így tudom tartani a formát. Most így nézek ki, nem tudom, hogy vagyok e akkora, mint a linkelt kép, de döntsétek el. Magamat nem tudom helyesen megítélni:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!