Vannak itt koxosok?
Figyelt kérdés
Miért cuccoltok és mióta? Befolyásolta az életeteket pozitív/ negatív irányba? Mennyit kölötök rá egy hónapban?2014. aug. 9. 18:50
12/17 anonim válasza:
Nem kell másolgatni, mert most sem tagadtam. Szóval ennek mi értelme, ha én is írom?
13/17 anonim válasza:
És miért rólam írtok mindig? Van itt versenyző is, az első válaszoló. Ő többet ért a dolgokhoz, mint én, őt kérdezzétek, nem engem kell elemezni.
14/17 A kérdező kommentje:
egeszseg.szepseg, sandorzsolt ha nem gond, akkor tudtok képet mutatni? Valami pózolós biztos van, amin minden látszik. Azért nem üzenetben kérem, mert lehet más is kiváncsi rá.
2014. aug. 9. 23:59
15/17 anonim válasza:
Nekem csak ez van, nincs igazi pózolós képem:
17/17 A kérdező kommentje:
Komoly forma mindkettő, bár nem értem sandorzsolt miért van lepontozva. Attól függetlenül szép teljesítmény mindegyik.
2014. aug. 11. 02:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!