Titeket nem zavarnak a koxosok?
Figyelt kérdés
Üdv! Osztálytársam saját bevallása szerint koxol, állandóan ezzel menőzik. Kb 2 hónapja eddz de elég látványos a növekedés persze zsír is van bőven. Étrendje nincs (szendvicseket eszik), edzésterve nem tudom milyen van. 18 éves, agresszív is de csak beszólogat. Engem az zavar, hogy rendesen kajálok, rendesen eddzek (legalábbis próbálom a lehető legjobban mind a kettőt) mégis nehezebben és lassabban fejlődök mint az ilyen se étrend se semmi koxosok. 15f2014. nov. 4. 18:39
1/27 anonim válasza:
Az ilyen hülyegyerekek idegesítőek, és nem véletlen hogy osztálytársak vagytok mégis 3 évvel idősebb. Nekem is volt ilyen ismerösöm, de nem kell velük foglalkozni. Viszont attól mert valaki koxol még lehet normális ember, csak vannak akik a melót akarják megkerülni az ugye megint más tészta.
4/27 anonim válasza:
Nála az agresszió csak megjátszás hogy menőbbnek és keményebbnek tűnjön hogy ő azért agresszív mert koxol. Az edzéshez köze nincs, és koxal sem viszi semmire majd. Örül most a kis pisis mert feljött egy mérhető tömegű zsír a lusta seggére. Szívesen elkérném az én kúrám árát tőle, ugyan azt betolnám mint magamnak, és annyit mint magamnak és kíváncsi lennék meddig bírná a valódi koxolást normális cuccokkal...
5/27 anonim válasza:
Engem idegesítenek, de azok még jobban, akik tagadják.
Mondjuk az is gáz, ha valaki ezzel vág fel.
Aztán egyszer elfogy a pénze, és hirtelen lejön róla 5-10 kilogramm.
6/27 anonim válasza:
Te 15 vagy és az osztálytársad meg 18?
Gondolom "skandináv cserediák" lehet a lelkem... :)
7/27 A kérdező kommentje:
A rendes profi szintű versenyzőkkel, vagy azokkal akik már elérték a határaikat azokkal semmi bajom. Nyilván ők nem is vágnak fel azzal, hogy koxolnak. Engem csak az ilyen lusta, munkát megkerülő emberek zavarnak akik mégis gyorsabban fejlődnek mint azok akik rendesen tiszták csinálják. Ma is mondja, hogy "még bedobok 100-150 db-ot ebből meg abból, utána kell valami ampullás". Előbb utóbb kinyírja a máját ha így folytatja.
2014. nov. 4. 19:01
8/27 A kérdező kommentje:
Kétszer már megbukott, azért osztálytársam. Remélem idén is megbukik.
2014. nov. 4. 19:02
9/27 *Glissade* válasza:
Nahát, nemhogy segîtenél neki házit írni ;)
10/27 anonim válasza:
Ne érdekeljen más hogy fejlődik. Csak azzal törődj hogy jobb legyél erősebb mint tegnap voltál. Ha rendesen eljársz edzeni nem hagysz ki, eleget pihensz és eszel valamint ügyelsz rá hogy szép lassan edzésről edzésre erősödj. Akkor úgyis lesz majd egy jó formád és ez az ember aki most koxxal bevizesedett valamennyit sehol se lesz majd és utoléred.
Amugy pedig van olyan profi pl flex wheeler akik abban a hónapban kezdett el koxolni amikor elkezdett edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!