Az gáz ha kenyérből tudom csak bevinni a szénhidrátot?
szóval nincs pénzem másra.Félbarna kenyér van csak.
amit jó tudni rólam:nehezen hízom(kell minimum 7-8g/ttkg ch)
nem zsírosodom!eddig sem zsírosodtam a kenyértől.Biztos egy idő után fogok.
És a kenyérben lévő ch-val lehet fejlődni megfelelően?
Fehérje bevitelem 2g/ttkg-on tartom.(nem mindig tudom állati eredetűből bevinni :S)
Célom a tömegem növelése.
Igen, a zöldes-rizses köret a tuti, ez alap, de ennyi erővel akkor a fehér kenyeret is lehetne enni zöldség mellett nem?
Ekörül a téma körül annyit forog az agyam mostanság, elnézést. :-D
és a tészta nem jobb mint a rizs?
kicsit kevesebb a szénhidrát tartalom 1kg-ba de dupla annyi fehérje van benne.(kb 130g/kg.)
A rizs az nálam azért elsődleges szénhidrátforrás, mert glutén- és lektinmentes, és ezek a speckó übergonosz bélirritáló fehérjék érték el nálam fél éve a mindennapos kenyérevés okán, hogy a folyamatos hasfájásaim hátterében mindenki a fehérjeport meg a húst látta, mint bűnöst. Aztán egy nap abbahagytam a kenyérevést, és elmúlt. Ezért szimpi nekem a paleo, de persze nem akarom mindenkire ráerőltetni.
Az viszont tény, hogy a rizs sallangmentes tömény keményítőforrás, szóval jóféle, ha szénhidráttal akarjuk tömni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!