Edzés után mennyi gyors felszívódású fehérjét és szénhidrátot kell bevinni pontosan?
kb 60 kilo vagyok azt tudom hogy naponta 2x60fehérje és kb 4-5x60 szénhidrát, de azt nem, hogy edzés után mennyit kell bevinni a gyors felszívódásúakból.
ezekből állítanám össze az edzés utáni fehérje+ch kombót, jó lesz szerintetek?
köszönöm a válaszokat!
miért pont ezt a fehérjét nézted ki? már egyszer kérdeztél és akkor is ezt mondtad...nem éppen költséghatékony választás. kis kiszerelést semmi képpen ne vegyél, a legnagyobb lehúzás. mellesleg ennyi pénzésrt 6200/kiló-ért ennél 10x jobb proteint kapsz, neves gyártótól.
ha meg egyszerre nem akarsz sokat kiadni akkor nézd meg ezt
nem sokkal drágább, de 2 kilo. szőlőcukor meg itt van hozzá, ha egy helyről rendelnél
de szőlőcukrot kapsz minden bioboltban 500ft-ért..
és a kérdésre a válasz: 1g gyors ch-t ír a szakirodalom edzés után /tskg, de szerintem 50g felé felesleges menni bárkinek is, főleg ha dextrózról van szó
köszönöm a választ!
azért ezt néztem mert ez kb a legolcsóbb ami megbízható is. a stillmasst is néztem már, pont ezt a wpc80at, de van aki azt írta, hogy megbízható, mások szerint pedig ki tudja mi van benne ennyi pénzért, így meg nem akarok zsákbamacskát venni. :(
és mennyi gyors fehérje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!