Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nem tudok elég fehérjét...

Ha nem tudok elég fehérjét bevinni diéta alatt, akkor inább vigyek be több szénhidrátot?

Figyelt kérdés
92 kiló vagyok és 230 gramm fehérjét kellene bevinnem, viszont mivel annyit nem tudok (nem engedhetem meg magamnak), így ha kalóriát számolunk akkor kevesebb jön ki mint amennyi kellene. Általában olyan 180 gramm körüli fehérjét viszek be csirkecombból és túróból. Hízékony vagyok, 1.5 gramm/tskg a szénhidrát bevitel. Arra gondoltam, hogy megemelem 2-re. Így jó lenne?

2013. júl. 6. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hacsak nem 6%alatti testzsírral vagy 92kg akkor a nagy francokat kell neked 230gramm fehérje...
2013. júl. 6. 16:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Akkor szerinted így jó? Félek, hogy izomból is fogyok.

2013. júl. 6. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell félni ennyire az izomvesztéstől. Ha szálkásítasz, akkor a ch-t nem szokás emelgetni. Ha éhes vagy, próbálj meg inkább telítetlen olajokból energiát biztosítani magadnak.
2013. júl. 6. 17:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Az engem nem érdekel, hogy éhes vagyok-e (amúgy az vagyok :D) sokkal fontosabb a diétám sikere. Akkor inkább emelek kicsit telítetlen zsírokon, nemsokára kell is vennem lenmagolajat, mert mindjárt elfogy :)
2013. júl. 6. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
hosszú hetek, hónapok múlva, hidd el érdekelni fog, hogy éhes vagy...
2013. júl. 7. 01:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Már máskor is volt diétám, egyszer 3 hónap. Akkor sem érdekelt, hogy éhes voltam, pedig akkor még ennyit nem tudtam az egész dologról, alig ettem, azt hittem, hogy úgy kell diétázni :D
2013. júl. 7. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!