Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alhasi zsírpárnák, edzés,...

Alhasi zsírpárnák, edzés, diéta, van megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Attila vagyok, 21 éves. 60-65 kilót nyomok, de ez ne tévesszen meg, a csontjaim túl könnyűek, egyébként úgy nézek ki mint egy kb 75-78 kilós férfi. Edzek minden nap - felülés, félrefelülés, hasprés, húzóckodás, bicepsz, tricepsz, fekvőtámaszok, természetesen leosztva - és valahogy az alhasi zsírpárna nem akar eltűnni. Olvastam, hogy a diéta mennyire fontos, azonban pénz híján nem engedhetem meg magamnak sem a fehérjeport, sem pedig a sarki zöldséges felzabálását :D. Szeretnék tőletek kérni valami útmutatást, hogy lehetne;

1) kevés pénzből

2) hatékonyan

Eltüntetni azt a fránya alhasi- és csipőizom zsírpárnákat.

A válaszokat előre is köszönöm, még annyi, hogy itthon edzek, tehát konditerembe sincs keret lejárni. Ha esetleg ötletekkel, tippekkel eltudtok látni, azt nagyon szépen megköszönöm !

Üdv!

2013. júl. 5. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Kedves Attila!

Ugyanezzel a helyzettel küzdöttem én is. Én a következőképpen oldottam meg:

-csökkentettem a szénhidrátbevitelt, kivéve edzés után, mert akkor lement a minimális szőlőcukor(zacskós, bogyós, amit minden boltban lehet kapni)

-zöldségeket ismerősöktől szereztem + elkezdtem itthon is termeszteni néhányat

-fehérjepor nélkül is lehet változtatni. igaz, nem olyan gyorsan, de lehet. (az első fél-3/4 évben még nem volt nekem sem proteinem)

-fehérjeforrásaim szintén ismerősök által szerzem (friss, tojás innen a tanyáról, a vadászokkal is jóban vagyok, akik hoznak néha szarvast, vagy ami épp van nagyritkán, de a boltban is gyakran veszek ha akciós combot(akár szárnyas, akár sertés),és lapockát. Halat szintén ha csak akciós(fagyasztott tőkehal, vagy hekk)

Nekem így eltűnt a hasi párna, most kockás :)

2013. júl. 5. 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:
még annyit: otthon is lehet edzeni. azt használok súlynak, amit találok :)
2013. júl. 5. 12:38
 3/3 Frontosa ***** válasza:

Olyan nincs hogy túl könnyűek a csontjaim. A csontozat súlya 10-12 kg, azaz 1-2 kg eltérés lehet személyenként.

A zsír eltüntetésére aerob edzés kell és szálkásító diéta, a ch beviteled le kell szorítani 100-120 grammra/nap a te esetedben, ez kb. 1 zsacskósrizsnyi mennyiség, a fehérjebevitelt pedig meg kell növelni min. 150 grammra.

Heti 3-4 alkalommal végezz aerob edzést kb. 50 percig+mellé mehet a teljes testes edzés is (lábat se hagyd ki).

Napi 5-6 szor étkezz és mérd a kaját.

Üdv,

2013. júl. 5. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!