Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van megoldás? Súly és étrend...

Van megoldás? Súly és étrend (több lent)

Figyelt kérdés
Több kérdésem van, az egyik a súllyal kapcsolatos.60kg vagyok, de mondjuk a csontjaim nem a legkönnyebbek,169 cm vagyok (lány), szerintetek mennyi a legminimálisabb súly amire le tudnék fogyni úgy, hogy nem teszem teljesen tönkre magam? A másik kérdés, pedig az, hogy milyen étrendel és mozgással tudnám elérni és hatákonyan megtartani azt a minimális súlyt? Kérlek írjatok ötleteket, sokat segítenétekS
2012. ápr. 7. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Van:

- mozogj rengeteget és egyél kevés kaját - főleg fehérje

- addig lemehetsz, míg rendszeresen menstruálsz mellette, de ez emberfüggő, van, aki még 48-nál is, és akad, aki 54-nél sem.

Én 52-53 kilónál még mensiztem, akkor jól is voltam, most, 47 kilóval már nem, egyszóval hazavágtam magam

2012. ápr. 7. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Paleolit étrenddel lefogyhatsz az ideális súlyodra (amitől túl messze nem vagy) és ezzel tarthatod is örök életedre, ha nem akarsz visszaállni a mértéktelen gabona-, cukor- és keményítőfogyasztásra.
2012. ápr. 8. 09:35
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszoakt. A nem vagyok túl messze......konkrétan szerinted mennyi (kb)?
2012. ápr. 8. 18:42
 4/8 A kérdező kommentje:
helyesbítés: köszi a válaszokat! hehe nem tudok gépelni néha xDD
2012. ápr. 8. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
teljes kiőrlésű gabona-tk kenyér, zab,rizs, tészta, főve krumpli, párolva, nyersen hüvelyesek-bab, lencse, borsó, sovány husok-hal, pulyka, csirke, máj, sertés, marhahús, sovány sajtok, tej, joghurt, kefír, író, túró, gyümölcsök, zöldségek, tojás, olajos magvak-dió, mogyoró, mandula, kakaó-natur, levesek, főzelékek, rizs, krumpli, hús, hal, tojás-meleg ebéd
2012. ápr. 8. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Én úgy saccolom így látatlanban, hogy 169cm-hez 52-56kg között jó vagy. De ez több mindentől is függ. Nem mindegy, mennyit sportolsz, mennyire vagy izmos és mennyi a testzsírszázalékod.

A csontjaid nehézségét meg honnan tudod? Mérted őket? :))

Nekem is mindig azt mondták a családban, hogy nem könnyűek a csontjaim, azért vagyok sok kiló. Aztán néztek nagyokat, amikor lefogytam... és már a csontjaim sem voltak hirtelen olyan "nehezek". :D

Sportolni pedig jó. És bármi megfelelő, amit szívesen csinálsz! A lényeg, hogy legyen mire használni az izmaidat. :) De ne emberfeletti teljesítményre hajts. Hiszen a lényeg az, hogy élvezd és kellemesen érezd magad tőle.

2012. ápr. 12. 22:31
 7/8 A kérdező kommentje:

hát tulajdonképpen nekem is aztmondták, hogy nehezek a csontjaim és mivel sosem tudtam eléggé lefogyni hát rájuk hagytam, de amúgy igazad van. Te hány cm és hány kiló vagy most?

Ja és amúgy köszönöm a válszokat! :D

2012. ápr. 13. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:
173cm 58kg (78kg-ból lett ennyi)
2012. ápr. 13. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!