Van megoldás? Súly és étrend (több lent)
Van:
- mozogj rengeteget és egyél kevés kaját - főleg fehérje
- addig lemehetsz, míg rendszeresen menstruálsz mellette, de ez emberfüggő, van, aki még 48-nál is, és akad, aki 54-nél sem.
Én 52-53 kilónál még mensiztem, akkor jól is voltam, most, 47 kilóval már nem, egyszóval hazavágtam magam
Én úgy saccolom így látatlanban, hogy 169cm-hez 52-56kg között jó vagy. De ez több mindentől is függ. Nem mindegy, mennyit sportolsz, mennyire vagy izmos és mennyi a testzsírszázalékod.
A csontjaid nehézségét meg honnan tudod? Mérted őket? :))
Nekem is mindig azt mondták a családban, hogy nem könnyűek a csontjaim, azért vagyok sok kiló. Aztán néztek nagyokat, amikor lefogytam... és már a csontjaim sem voltak hirtelen olyan "nehezek". :D
Sportolni pedig jó. És bármi megfelelő, amit szívesen csinálsz! A lényeg, hogy legyen mire használni az izmaidat. :) De ne emberfeletti teljesítményre hajts. Hiszen a lényeg az, hogy élvezd és kellemesen érezd magad tőle.
hát tulajdonképpen nekem is aztmondták, hogy nehezek a csontjaim és mivel sosem tudtam eléggé lefogyni hát rájuk hagytam, de amúgy igazad van. Te hány cm és hány kiló vagy most?
Ja és amúgy köszönöm a válszokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!