Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék elkezdeni kondizni,...

Szeretnék elkezdeni kondizni, mert erősödni szeretnék,?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva félek,mi lesz ha elmegyek,látják hogy nem 120-at nyomok fekve,hanem csak 20-at, nem 70kg-val,hanem 17-el guggolok.Félek hogy az ott lévő izomagyak röhögni fognak rajtam. Szerintetek röhögni fognak,vagy inkább támogatnak majd ?

2014. okt. 19. 19:20
 1/9 Kerze ***** válasza:

Ja persze mert ők is úgy kezdték hogy 120at nyomtak fekve,

ne félj nem fognak kiröhögni! Valahol el kell kezdeni

2014. okt. 19. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
te is suttyó vagy hogy 2x irsz ki egy kérdést
2014. okt. 19. 19:28
 3/9 A kérdező kommentje:

Csakmert most is ott tartok...

Míg néhány ismerősöm,már rohadtul izmosabb erősebb nálam, és egyre jobban lenéz engem, de elhatároztam magam, h ezen változtatok, azért járnék kondiba..

De féltem/ek h nevetni fognak...

2014. okt. 19. 19:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már pár teremben, de sehol sem volt még olyan, hogy kiröhögtek volna valakit.. Inkább segítenek, ha nem jól csinálsz valamit.
 5/9 A kérdező kommentje:

2.

Bocsi de jah, mivel az előző kérdést elrontottam,és nem töröltem,bocsi :)

6/9 anonim ***** válasza:
megspórolok neked egy csomó időt és elmondom hogy a kaja a lényeg
2014. okt. 19. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Sehol nem nevetik ki a kezdőket, ez tévhit. Én szinte csak segítőkész, és barátságos, átlagos srácokkal találkozok termekben, extrém ritka a bunkó izomagyú (és még nem is kell izmos legyen hozzá, csak bunkó)

Ha lemész kondiba ennyi önbizalommal azt fogod hinni hogy téged néznek, de nyugodj meg, senki nem foglalkozik veled. Kérdezz bátran az ott lévőktől, ez nem suliudvar, hogy arcoskodjanak. És nagyon fontos hogy az elején maradj meg a kis súlynál, amivel szabályosan csinálod.

Sok sikert!

2014. okt. 19. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Az ismerőseid a viselkedésükből ítélve szerintem benyomtak egy kis kokszot a mekis kaja mellé és most azt hiszik rajok. Ha rákérdezel valamelyiknél egy kicsit részletesebben a témára csak hebegni fog. Tudatos kajával, kemény edzéssel lehet, hogy le is nyomod őket. Kitartás!;)
2014. okt. 19. 22:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. okt. 20. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!