Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék elkezdeni kondizni...

Szeretnék elkezdeni kondizni de nem tudok mit át alakítani izommá mert elég vékony fiú vagyok és hízni sem tudok? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Fehérje vagy tömegnövelő vagy mit csináljak ?
2013. aug. 18. 01:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Edz orrverzesig.Minden aldott nap csibemell es annyi rizsa amennyi csak beled fer.Es olvass sokat a tomegnovelesrol
2013. aug. 18. 01:31
 2/14 anonim ***** válasza:
Izommá alakítani magadon semmit sem tudsz. A bevitt tápanyagokból tudod az izomzatodat építeni.
2013. aug. 18. 01:34
 3/14 anonim ***** válasza:

[link]

www.youtube.com/watch?v=2z-eAEiZ5n8

[link]

[link]

[link]

Rizsa?? xD

(rizs)

2013. aug. 18. 02:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Ja,és ha cigarettázol,azt hagyd abba,mert szégyen.
2013. aug. 18. 02:14
 5/14 anonim ***** válasza:

Zsírból soha a büdös életben nem lesz izom. Tehát nem is kell átalakítani semmit, nem is lehet.

Kezdj heti 3 napos átmozgató teljes testes edzéssel 2 hónapig, majd utána válthatsz osztott edzéstervre.

Legyen mellé tömegnövelő étrended.

Google-ba: alapismeretek. Az első találat jó lesz, olvasd el, alul van tovább gomb is.

2013. aug. 18. 07:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem vagy zsíros, mert az plusz munka. Zsírt le kell fogyasztani és az izmot építeni, a kettő együtt ráadásul nem megy. Olyan pedig nincs, hogy a zsírt alakítod izommá. Lehet, hogy végeredményben így látszik sokaknál, de először izomtömeget növelnek (miközben kicsit zsírosodnak) és utána fogyasztják le a zsírt, de ekkor már izom nem nagyon jön fel, inkább csak kevesebb lesz. Vékonyként pedig nem kell, vagy csak kevesebbet kell foglalkozni a fogyasztással. Neked egyértelműen tömegnövelő kell, nem tiszta fehérje. Majd ha már izmosodtál, akkor lehet venni fehérjét és hozzá pl. szőlőcukrot, de az elején a tömegnővelőben levő fehérje is elég, főleg hogy nem vagy nagy darab.
2013. aug. 18. 07:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek amúgy focizom heti 4 edzésem van kedden kettő edzés szerdán egy meg pénteken. 15 éves vagyok 175cm körülbelül és 54-55 kiló. Valamit tudnátok küldeni valami étrendet ?
2013. aug. 18. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Reggel írok, most mobilon vagyok.
2013. aug. 18. 21:44
 9/14 A kérdező kommentje:
Egy hete kezdtem el itthon súlyzózni meg stb. elmegyek reggel futni utána eszek d.u. egyszer csinálok egy edzésterv féleséget, fekvő felülés súlyzózás utána ha van akkor megyek edzésre ha nincs akkor lemegyek este is futni.
2013. aug. 18. 21:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt magadnak kell összeállítanod, úgy van értelme, ha tudod, hogy mit miért és mikor kell enni. Persze így is bőven kísérletezni kell, mert nincs általános tuti étrend és edzésterv. Vannak alapvető szabályok, de meg kell ismerni: [link] Kezdd az alapismereteknél. Van itt egy konkrét cikk a tömegnöveléshez: [link] ?id=1110
2013. aug. 19. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!