Iszogatás mellett van értelme elkezdeni kondizni?
Van egy törzshelyem ahová minden este lenézek, mindenkit ismerek aki odajár, eldumálunk, elhülyéskedünk, közben olyan négy-öt sört szoktam meginni meg néha egy-két felest. Berúgni sohse szoktam.
Én semmilyen egészségügyi hátrányát nem érzem a dolognak, nincs semmi bajom, mindig kipihenten ébredek, sőt ha véletlenül egy este nem tudok lemenni, és így nem is sörözök, akkor nem is tudok elaludni.
Nekem ez a két-három óra kikapcsolódás esténként a hülye sorozatok nézése helyett, pont ezért (és mert semmi hátrányát még nem tapasztaltam) nem is akarok erről lemondani.
A kérdésem az, hogy van értelme így hetente háromszor lemenni délután a konditerembe és ott súlyzózni egy kicsit?
Vagy úgy sem izmosodnék semmit sem?
És mit kéne ott csinálni? Vagy csak összevissza mindent?
Javasolhatnátok valami gyakorlatokat!
Köszi!
34F, 189cm, 94kg
2-3hónapig kezdő átmozgató edzésterv, heti 3x teljes testre.
Emellé pedig egy tömegnövelő étrend.
Olvasd el a Sárga Kapszula c. könyvet.
Ja látom.
De értelme van elkezdeni vagy nincsen?
Okés, akkor hétfőn beiratkozok, addig meg elolvasom ezt a sárga kapszulát vagy mit.
Köszi a válaszokat!
Miért ne lenne értelme elkezdeni?
Kezd csak el, étkezz-edz-pihenj normálisan és majd egy év múlva tedd fel a kérdést és nézz bele a tükörbe. Van értelme!
Azért gondoltam azt, hogy nincs értelme, mert valaki mondta, hogy az alkohol az tönkreteszi a fehérjéknek a beépülését az izmokba vagy valami ilyesmi.
Szóval hogy tök felesleges így edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!