Iszogatás mellett van értelme elkezdeni kondizni?
Van egy törzshelyem ahová minden este lenézek, mindenkit ismerek aki odajár, eldumálunk, elhülyéskedünk, közben olyan négy-öt sört szoktam meginni meg néha egy-két felest. Berúgni sohse szoktam.
Én semmilyen egészségügyi hátrányát nem érzem a dolognak, nincs semmi bajom, mindig kipihenten ébredek, sőt ha véletlenül egy este nem tudok lemenni, és így nem is sörözök, akkor nem is tudok elaludni.
Nekem ez a két-három óra kikapcsolódás esténként a hülye sorozatok nézése helyett, pont ezért (és mert semmi hátrányát még nem tapasztaltam) nem is akarok erről lemondani.
A kérdésem az, hogy van értelme így hetente háromszor lemenni délután a konditerembe és ott súlyzózni egy kicsit?
Vagy úgy sem izmosodnék semmit sem?
És mit kéne ott csinálni? Vagy csak összevissza mindent?
Javasolhatnátok valami gyakorlatokat!
Köszi!
34F, 189cm, 94kg
Nem akarlak elkeseríteni, de a napi 4-5 sör és az 1-2 tömény az már erősen az alkoholista kategória.
Arra mindenképp jó lesz edzés, hogy lehet hogy ki tudod így magad rángatni az alkoholizmusodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!