Hány év alatt érdemes (lehet) elkezdeni kondizni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 175 cm és 61 kg, szüleim állandóan azt mondják nekem hogy ha 19 éves kor alatt elkezdem a kondizást megállok a növésbe, én annyira nem hiszek nekik, de mindig próbálnak lebeszélni róla:S Ők adnák rá a pénzt itt a probléma:D Szerintetek ez igaz hogy ha elkezdem nem növök tovább vagy ha nem hogy tudnám meggyőzni őket??? Egyébként minden héten heti 3-szor erősítek itthon hátra, karra, hasra, mellizomra.. Húzódzkodom amikor húzódzkodóhoz jutok 16-szor tudom felhúzni magam egyszerre. Nem tudok várni még 3 évet!!:D2013. júl. 8. 21:51
1/4 Lipton. válasza:
Ez egy tévhit, ebben a korban nem állsz meg a növésben
2/4 A kérdező kommentje:
Na hát én is ezt mondom nekik, de ott van a nagybátyjám élő példa.. karatézott versenyen eltörte a lábát 17 évesen utána vagy 2 hónapig heti 5-ször kondizott nőtt még plusz 8 centit..
2013. júl. 8. 21:55
3/4 A kérdező kommentje:
Én már most elkezdenék járni, de nem tudom hogy győzzem meg őket... Nagyon ellene vannak.
2013. júl. 8. 22:13
4/4 anonim válasza:
Szerintem kondiba nem is kell járni(még). Otthon egy használt súlyzókészlettel csodákat lehet művelni. Az olcsóbb, mint egy havi bérlet, és egy életen át jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!