Nőként 163 cm magassághoz körülbelül hány kilóval érdemes elkezdeni a szálkásítást? Mi lenne az ideális szerintetek?
Az ideális amiből sorozatonként kb 10-12 ismétlés megy. Nincs univerzális képlet arra, hogy ha ennyi centi vagy akkor ennyi kilóval csináld vagy annyival.
A szálkásítás eleve nem a súlyzós edzéstől szálkásítás, hanem az étrendtől és a kalóriamérlegedtől.
Az étrendem megvan már.
Sportsérülésem volt, sokáig nem edzettem semmit sajnos. (Korábban kerékpároztam és boxoltam.) Most szeretném elkezdeni a testépítést hobbi szinten. Jelenleg 59 kiló vagyok. Nincs lapos hasam (még), de nem érzem "elefántnak" sem magam.
Ja hogy úgy :D Hát a szálkásítást akkor érdemes elkezdeni amikor már úgy érzed, hogy túl sok rajtad a zsír.
Ha jó az étrended, viszonylag szárazon tudsz tömegelni, bár a nőknél azért ez nehezebb téma egy kicsivel.
Szóval ez egyéni preferencia, hogy mikor akarsz szálkásítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!