Szedett már valaki sibutramine genesis (20mg) -t? Hogy érdemes adagolni ideális működéshez?
Szia!
Ha még aktuális...
Én most kezdtem el, pár napja. A vitalizis.info.hu-n rendeltem, 100 szemeset, 16ezerért. Borsos ár, de még mindig olcsóbb mint máshol. Ráadásul használ.
én sosem voltam az a "éjszakafelfalomahűtőt"-típus, még serdülőkoromban jöttek rám a kilőók, mert nem figyeltem oda, és szerettem enni.
5 napja szedem, 4 kg-t fogytam. persza emellé hozzáteszem, h sztem nem eszek többet 500 kaloriánál, ami nem egészséges. Nem dolgozok, így bírom is ezt. Munka mellett ezt nem lehetne így.
A betegtájékoztatót olvasd el, neten fent van, és mindenképp vedd komolyan!
Az étvágyamat majdnem 0ra csökkentette, a kicsit magasabb vérnyomás megvolt az elején, de sztem ez is normalizálódott a kevés kaja miatt (amúgy se lenne vele probléma ha nem, és persze normális a vérnyomásod)
Szájszárazság is megvan, mást se csinálok csak iszom.
Ajánlani tudom, ha már minden diétába , fogyókúrába csalódtál, és mozogni nem tudsz/nem mersz.
adagolni meg egyszerű. 80 kg felett napi 2 szem, 80 alatt, napi egy. általában reggel- délben bevenni 2-3 dl vízzel.
Ha még aktuális....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!