Aranyhörcsögöt szertnék venni. Hol érdemes beszerezni? Melyik állatkereskedést ajánlanátok? Milyen lakhely számára az ideális (terrárium, ketrec. )?
a ketrec szerintem hangos, mert este piszkálja a rácsokat..
a terkó ideális, csak rendszeresen ki kell mosni!
mindig legyen alatta tiszta forgács, magok, zöldség-gyümölcs és én ilyen melegben vizet is kínálok neki.
kereshetsz az interneten is pl.: expressz.hu a lakhelyedhez közel hörit, olcsóbban kapod mint az állatkereskedésben.! :)
nekem 2 törpehörim van.
a ketrec 1000x jobb!!!! jobban szellőzik és könnyebb takarítani! nekem is van már 7 éve aranyhörim.... :)
nekem ilyen keterce van és imádja :) : [link]
nekem pont iylenem van és tök jó
hetente 1x takarítom az egészet, 2-3 naponta meg azt a sarkot amibe piszkít..
szerintem tenyésztőtől vedd mert ott tudod hogy mennyi idős pontosan és valsz nem terhes és egészségesebb! :D
ezetés : minden nap cserélni kell a vizét és a kajáját , naonta zöldségeket adjunk neki
hetente 1-2 x adjunk neki lisztkukacot(élőt) vagy tejfölt mert fehérjeforráskét szolgál
ja és semmiképp ne tartsuk térsaságban mert valsz az erősebb megöli a gyengébbet... :(
sok szerencsét , olvass sokat róluk a neten és akk minden jó lesz!
remélem tudtam segíteni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!