A Császár kérdése:
Mennyi időbe telne kialakítani egy ilyen testet és mik kellenének hozzá?
#gyúrás #barbár tesók
2014. szept. 22. 03:24
1/6 anonim válasza:
A barbár fivérek keményen kokszolnak is, szóval ilyen nem leszel naturálban az tuti. Sőt az emberek nagy része koksszal sem éri el.
Hogy kezdj neki? Olvasással. Google- sárga kapszula pdf.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor azt kellene csinálnom mint Arnold-nak nem?
Vinni egy képet egy edzőhöz és azt mondani:
- Ilyen testet szeretnék!
Ő is valami ilyesmit csinált azt hiszem, aztán kinevették, meg volt egy ürge aki az edzője lett és segített neki ebben. Itt hol lehet találni egy edzőt, aki segíthetne ebben?
2014. szept. 22. 08:13
3/6 anonim válasza:
Bármelyik nagyobb konditeremben van edző, de ez pénzbe kerül és a szteroidok sem olcsók.
4/6 A kérdező kommentje:
Hosszú idő után végre van egy célom. :)
Ez értelmet ad az életnek, vinni valamire az élet bármely területén.
2014. szept. 22. 08:40
5/6 anonim válasza:
evtizedek, es rengeteg kox. Kezdokent ne ilyen teljesen irrealis celokat allits magad ele.
6/6 A kérdező kommentje:
Ezt végcélnak neveztem ki.
Természetesen nem várom, hogy egyből ilyen legyen.
Én arra gondoltam hogy a Bill Pearl edzéstervet végigcsinálom kezdésnek, ami 20 hónapos.
2014. szept. 22. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!