Itthonra szeretnék berendezni a pincébe egy "házi konditermet" magamnak és a családomnak. Nos milyen gépek kellenének? Pincébe szeretném rakni, ott a pince magassága kb 200-210 cm. Én ezekre a gépekre gondoltam :
az utolsó 2-t meg tudnám csinálni házilag. Szerintetek ennyi elég lenne?
2014. júl. 14. 22:46
1/7 anonim válasza:
Először mindig szabad súlyt kell venni én vennék a helyedben egy fullos erőkeretet(az újabbakon általában van húzódzkodó túlódzkodó) vennék egy álithatópadot olimpiai rudat 1kezes álitható rudat és 2 mázsa súlyt itt egy erőkeret(paddal): [link]
ehez már csak súlyok meg rudak kellenek és kész egy király terem :)
2014. júl. 14. 22:53
2/7 anonim válasza:
szerintem elég sok gyakorlatot lehet ilyen cuccokkal végezni ,en is rendeztem be otthonra edzotermet,van egy fekvenyomopad hasonlo mint a képen csak régebb gyártmány,egy ferde pad felülésekre, van egy vas rud felerösitve húzódzkodasra es van egy box zsák is.En ezekkel tudok elég gyakorlatot végezni,persze csak hobbi szinten csinálom.Ja es ki szoktam az edzeseimet saját testsulyos gyakorlatokkal egészíteni.
2014. júl. 14. 22:58
3/7 anonim válasza:
masodik valaszoló vagyok,erőkeret az jól jön,nekem az épp nincs ezért nehéz otthon gugolast vegezni...
2014. júl. 14. 23:02
4/7 A kérdező kommentje:
használt fekvenyomó padot érdemes venni?
2014. júl. 14. 23:27
5/7 A kérdező kommentje:
azon gondolkodom h nem lapsúlyos kondigépet hanem tárcsasúlyos kondigépet veszek, mivel akkor az jó fekvenyomó padhoz is. erre gondoltam : [link]
szerintetek?
2014. júl. 14. 23:58
6/7 anonim válasza:
jobban megéri a sulytarcsas,gondolom leszedhetok igy masra is fel lehet hasznalni
2014. júl. 15. 11:24
7/7 A kérdező kommentje:
szerintem ilyen lesz véve, szerintetek ez megérné?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!