Miért álltam meg a fejlődésben?
Figyelt kérdés
Már kb. negyed éve csinálom a fegyencedzést, teljsen az alapoktól. Mostanra eljutottam oda, hogy fél fekvőtámaszokat csinálok, hajlított lábemelést fekvésben, bicska húzódzkodást, fél guggolást, varjútartást és egyenes hidat. Valamiért a térdelős fekvőtámasszal megakadtam 3x20-nál (ezért tértem át a fél fekvőre, abból elsőre 3x10-zel kezdtem), a bicska húzódzkodással már 1 hónapja stagnálok 3x12-nél, a hajlított lábemelésnél is 1 hónapja állok 3x22-nél. Mit változtassak?2014. szept. 12. 12:55
2/14 A kérdező kommentje:
Harcosok étrendje
2014. szept. 12. 13:27
3/14 anonim válasza:
Akkor azért.
Egész nap kell enni, nem csak este.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem eszem kevesebbet, csak máskor. Meg ha megnézzük pl. Jay-t, kb. 1 évig ő is a harcosok étrendjét csinálta, és fejlődött.
2014. szept. 12. 16:10
5/14 anonim válasza:
Meg tolt nem kevés koxot is mellé...
7/14 A kérdező kommentje:
Aki a Jay's workout facebook oldalt is csinálja :)
2014. szept. 12. 19:21
8/14 anonim válasza:
Ismerek, kedvelem, nem hinném, hogy koxol. Vagy de?
9/14 A kérdező kommentje:
Nem a koxolásra gondoltam, hanem hogy ő is a harcosok étrendjét csinálta jó ideig, és szép eredményeket elért vele :D
2014. szept. 12. 22:19
10/14 anonim válasza:
Próbáld ki ezt a progressziót: [link]
Bármelyik gyakorlatra használhatod, de szerintem egyszerre csak 2 gyakorlatra használd.
Vagy próbáld meg Pavel GTG módszerét.
És egyél rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!