Miért álltam meg a fejlődésben 15 éves koromban? Azóta súlyom se gyarapodott, magasságilag is csak 2centit nőttem most 173vagyok és 59 kg. 17 F
Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 12:15
1/5 anonim válasza:
Hát én ugyanígy jártam. Anyum is magas, apum is én meg 160 centire nőttem és a melleim is kicsik maradtak, 6. osztályos koromig nőtt valamennyit aztán abba is maradt:( most 28/n vagyok és már megbarátkoztam a dologgal. Aki nem ismeri a felmenőimet, meg tesómat nekik nem tűnik fel, hogy ilyen törpe maradtam:)az is lehet nagymamámra ütöttem aki aki kis tömzsi volt. Sokan azt mondják a gyerek inkább a nagyszülőkre üt vissza nem a szülőkre, szóval lehet te se fogsz már nőni, de alacsony nem vagy. Hízni meg majd hízol.
2/5 anonim válasza:
Nem cigizel,drogozol,vagy sok alkoholt iszol?Egyébként van még időd fejlődni
3/5 anonim válasza:
Inkább az a ritka, ha 15 éves kora után sokat változik.
4/5 A kérdező kommentje:
Apám is csak 175 ,anyum ali több 160-nál ,nagyszüleim is átlagosak végülis. Nem is ez lenne a fő baj,hanem hogy hízni nem tudok.
Drog ki van zárva,elő sem fordult soha,alkohol is több havonta kevés. Nem dohányzom.
Annyira nem nézek ki csontváznak,izmom az van normális viszonylag normális mennyiségben.
Majd alán növök még egy kicsit,mert az a 2 centi az elmúlt félévben jött.
2014. márc. 21. 13:36
5/5 anonim válasza:
Sportolsz valamit? 17 évesen már ésszel el lehet kezdeni edzeni. Én javaslom keress fel egy normális edzőtermet ott vannak edzők akik segítenek és értenek is a dologhoz. Mondod nekik, hogy szeretnél hízni, meg gondolom szálkásodni is elmondod mit akarsz és állít össze neked normális étrendet meg edzéstervet aztán hajrá. Rengeteget tudsz idővel alakítani magadon. Te még szerencsésebb vagy mint az a 17 éves aki el van hízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!