Nőként erőemelő versenyre szeretnék majd menni, de megrekedtem a fejlődésben, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 21:52
1/11 anonim válasza:
erőemelők koxolnak még a nők is!
2/11 A kérdező kommentje:
Én nem és nem is fogok, de nem igazán értem, hogy ez hogy kapcsolódik a kérdésemhez.
2014. aug. 29. 23:02
3/11 anonim válasza:
Meg lehet próbálni magas ismétlésszammal beerosodni.
Például: visszaveszed a súlyt annyira, hogy az adott gyakorlatból 50-es ismétlések menjenek (jól megnyomva). Aztán minden edzésen novelsz a sulyon, mondjuk 5 kg-ot, egész addig, amíg el nem éred a maximumot. Ami jó eséllyel nagyobb lesz mint előtte.
Meg a táplálkozást mindig érdemes figyelni, megvan-e a szükséges makro- és mikronutriens mennyiség.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. aug. 31. 00:10
5/11 anonim válasza:
Úgy kapcsolódik a kérdéshez hogy talán a koxos nők mellet esélyed sincsen ha nem koxolosz!
Azt hittem több eszed van!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm megtisztelő válaszodat de a kérdésben nem szerepel olyan, hogy érdeklődnék bármiféle információ iránt, amiben a koxolás szerepel. Tudod a kérdést azért teszik föl az emberek, mert arra szeretnének választ kapni, de azt hittem, hogy több eszed van. ;)
2014. aug. 31. 23:08
7/11 anonim válasza:
Látom még mindig nem érted a lényeget!
8/11 A kérdező kommentje:
Nézd. Ez egy adott kérdés. A kérdésemre nem válaszoltál, amit írsz, jelenleg mellébeszélés, ugyanis nem kérdeztem. Ha kívánsz a kérdésre válaszolni, akkor tedd meg, ha pedig nem, akkor fölösleges ide írnod. ;)
2014. szept. 1. 22:35
9/11 anonim válasza:
Nézd akkor elmondom a lényeget a női erőemelők (is) koxolnak neked esélyed nem lesz ellenük remélem így már tiszta, főleg ha már fejlődési gondokkal küzdesz!
10/11 A kérdező kommentje:
:DDD Már csak nevetni tudok rajtad. Ezek szerint nem tudod megérteni, hogy mit jelent kérdezni és a kérdésre válaszolni. Hát akkor ez van. :DDD
2014. szept. 1. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!