Nőként erőemelő versenyre szeretnék majd menni, de megrekedtem a fejlődésben, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 21:52
11/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz a kokszos válaszadóval. Az én tanácsom az, hogy változtasd meg a gyakorlatokat! Az ismétlésszám változtatása is jó lehet, de új gyakorlatok beiktatása (vagy pozíció, végrehajtás változtatása) is új terhelést ad az izmoknak. Ha más nem, akár kipróbálhatod (ha van rá lehetőség persze) másik edzőteremben az edzést. Gyakran jótékony hatással van (de leginkább azért, mert más gépek, más fajta mozgás, lásd fentebb) Én pl nemrég az edzéstervem dolgoztam át: több nap megyek el edzeni, de kevesebbet edzek 1-1 alkalommal. Működik !
De ahogy az előttem lévő is helyesen megjegyezte, mindez akkor fog érni valamit, ha a táplálkozás, pihenés stb rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!