1 hét után elmúlik, ha rádolgozol, és utána folyamatosan edzel. Hát, nem mondom, hogy kellemes, de utána nekem nem volt izomlázam.
2014. szept. 9. 20:09
2/13 anonim válasza:
Szerintem pedig pihentesd, hagyd regenerálódni a megedzett izmot.
2014. szept. 9. 20:12
3/13 A kérdező kommentje:
Áá ezt nem hiszem el! Mindenki mást mond...legjobb lesz ha elmegyek a konditerembe, keresek egy normális jóarc kigyúrt csávót és megkérdem hogy ő hogyan csinálta.
2014. szept. 9. 21:16
4/13 anonim válasza:
29 éve edzem kisgyerek, de higgy akinek akarsz.
2014. szept. 9. 21:18
5/13 anonim válasza:
Szerintem se eddzél izomlázra!
Csak megerősítés képp.:P
2014. szept. 9. 21:27
6/13 anonim válasza:
Ennyi.:)
2014. szept. 9. 21:29
7/13 anonim válasza:
Szerintem se.
Miert lenne jó egy izomnak hogy szetküldöd aztan mire magahoz terne megint?
2014. szept. 9. 21:33
8/13 anonim válasza:
Akkor engem jól átvágtak a kondiban (1.) Bár én csaj vagyok, azt mondták eddzek rá, úgy elmúlik. 1 hét múlva tényleg nem volt már, meg utána sem, ha edzettem, csak nagyon minimálisan. De nem tudom, nektek ez hogy működik :D Hallgass a többiekre! :D
2014. szept. 9. 21:33
9/13 A kérdező kommentje:
:) Megtapasztaltam a választ: ha izomlázad van edzés után, akkor igen, dolgozz rá! Először csak rosszabb lesz de az nem tart sokáig. Max 2 nap. De ha 2 napig tényleg keményen rádolgozol, elmúlik a 3. nap végére!
Csináltam 150 felülést; másnap alig birtam felkelni olyan izomláz volt a hasamban. De este megint csináltam 150-et, aztán másnap reggel egy kicsit rosszabb volt mint az elsőnél, majd este megint 150 majd azt követő reggel majdnem elmúlt.
Ezzel ellentétben (ha nem dolgozol rá) akkor lehet akár több mint egy hétig is izomlázad!
2014. szept. 12. 17:38
10/13 anonim válasza:
Jó akkor okosabb vagy mint a sporttudomany. Gratulalok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!