Érdemes rádolgozni az izomlázra?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és jövő héttől fogok járni kondizni,főleg felsőtestre.Tapasztalatból tudom hogy másnap izomlázam szokott lenni.A fájdalom ellenére érdemes rádolgozni vagy veszélyes és kell pihenni amíg el nem múlik?2013. jún. 19. 22:30
1/6 anonim válasza:
Felesleges rádolgozni, pihentesd majd
2/6 anonim válasza:
Alapból hetente egyszer edzünk meg egy izomcsoportot, egy hét alatt el szokott múlni. Ha zavar, akkor enyhe aerob átmozgató edzést küldhetsz rá, forró fürdőt, masszázst stb.
És ne csak felsőtestre eddz. Ha rendes négy vagy háromnapos edzéstervet követsz, mindegyik edzést betartva, akkor nincs "főleg" jelző olyan értelemben, ahogy te használtad:)
3/6 dirtboy válasza:
Nem szabad rá dolgozni veszélyes is elszakadhat,meghúzódhat az izom mert feszesebb mint máskor
4/6 arturrimbaud válasza:
Nekem az edzõm mindig azt mondta, hogy dolgozni kell rá de valami könnyebet, kilazítósabbat...
pl:))) nyuszi ugrás, medve járás, pók járás 1 szobakör:)))
5/6 dirtboy válasza:
09:02
milyen edző,mit sportoltál?
6/6 anonim válasza:
Írta mit :)nyuszi ugrást, medve járást, pókjárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!