Izomlázra szabad nyújtani?
Én csak egy kis kicsi biológus hallgató vagyok, de szerintem a ráedzés jót tesz, ami nem azt jelenti, hogy max erővel, hanem egy laza 50-60 ismétléses gyakorlattal. Ilyenkor a hajszálerek keresztmetszete megnő, jobb vérellátással pedig nő a regenerálódás is.
A nyújtásról nem tudom, hogy bármi hatása lenne, de kárt nem okoz, viszont kemény edzés előtt és főleg utána nagyon fontos, mivel az gyakorlatok után az izmok "tömörebbek", ezért a nyújtásukkal lazábbak lesznek, és a vérellátás máris jobb.
Mi az hogy az izomlázra tilos eddzeni???
Akkor most a lábamba van izomlàz ne edzek 3 napig semmit?Mert a háthoz is kell a láb....
Nyugodtan edzhetsz.Az izomláz = izomsavasodás !!!
húha :)
...hát a nyújtás volt kérdőjeles számomra, edzeni nem fogok rá, mert én is úgy tudom, hogy azt nem szabad... mondjuk ha az 5 perc taposógép bemelegítésként, rátornászasnak minősül, ebben az esetben edzek csak rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!