Elkezdtem edzeni, edzettem már régebben is de ismét elkezdtem,76kg vagyok 176cm 16/F és fehér oxi-ra edzek felesével szedem naponta, izomlázra szabad edzeni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 19:55
1/17 anonim válasza:
nem szabad izomlázra edzeni de ha izom láz van a mellben attol még edzhetsz bicepszre
2/17 A kérdező kommentje:
mi az a ketlebbel? és fegyencedzés? neten hiába nézegetem nem értem
2013. jan. 14. 20:10
3/17 anonim válasza:
fegyencedzés toltsd le a konyvet.kettlebel neten megtalálod fiu 15éves 180 cm
4/17 A kérdező kommentje:
köszi! am a fehér oxi-ról mi a véleményed? és a sci tech-es 100% kreatine monohidrát ról?
2013. jan. 14. 20:14
6/17 anonim válasza:
nem ismerem inkább fehérje készitményeket ajánlom Whey C6, Peak whey fusion, Stillmass 6:3:1, Myprotein koncentrátum, Scitec 100% whey prof., Biotech nitro pure whey gold, California fitness 100% whey, Dymatize Elite whey, Twinlab whey fuel, VPX Syngex, stb..
7/17 A kérdező kommentje:
Ha nem ismered a gyógyszert hiába magyarázom
2013. jan. 14. 20:16
8/17 SSanchez válasza:
De ha elmagyarázod neki ismerni fogja..logika bazz
9/17 A kérdező kommentje:
oxymethalon nézd meg a neten aki ismeri az irjon már róla véleményt
2013. jan. 14. 20:26
10/17 SSanchez válasza:
Okés, írok: b@lfasz egy neve van, volt kutyám jut róla eszembe, isten nyugosztalja szegényt...sajnos még él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!