Naponta hányszori fogmosással lesz tényleg hófehér az ember foga, mint ahogy azt a tv reklámozza? én pl. hiába mosom minden nap akárhányszor, megmarad az a csekély sárgaság benne.
Figyelt kérdés
vagy ez így természetes?mitől különbözik a tusfürdő vagy a szappanhasználat?mind a kettő tisztálkodási szer.Vannak illatos szappanok.2012. aug. 14. 14:51
1/5 anonim válasza:
a fogad sosem lesz teljesen fehér, hiszen olyan színe van a fogadnak, amilyen a csontodnak is, az pedig nem fehér, hanem kicsit sárgás, barnás. ez egyénenként eltér.
akinek pedig hófehér foga van az valószínleg valamilyen mesterséges anyagtól, fehérítő szertől van.
2/5 anonim válasza:
Nekem elég fehérek a fogaim, néha, amikor eszembe jut szódabikarbónával átdörzsölöm. Ezt nem szabad sokszor, mert nagyon koptat. Én szappant használok általában, nem szeretem a tusfürdők állagát. Vannak már jó minőségű szappanok is, és ha az ember eleget iszik és testápolózik, tehát eléggé hidratálja a bőrét, nem szárít jobban, mint a tusfürdő. Arról nem beszélve, hogy a finom dörzsölés miatt az elhajt bőrsejteket is leszedi. Én az Yves Rocher szappanokat használok.
3/5 anonim válasza:
A fogkrém a felszíni színeződésen tud legfeljebb valamit segíteni, de árnyalatokkal nem lesz fehérebb egy durván elszíneződött fog csupán fogkrémtől.
4/5 anonim válasza:
a mésodik válaszoló mibe ban ?:D h jön a fogmosáshoz a szappan meg a tusfürdő? vagy azzal s lehet fogat mosni?
a reklámoknak meg nem kell hinni sose lesz a fogat se olyan mint a reklámokban,nagy átverés az egész ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!