Van aki képtelen izmosodni?
Figyelt kérdés
Van olyan ember akinek akármilyen jó edzésterve étrendje van, de csak nagyon kicsit nő izom terén tömegnövelő edzéssel?2014. szept. 8. 20:38
1/12 anonim válasza:
Vannak rosszabb genetikájú emberek, de azért ők is tudnak eredményt elérni, csak lassabban.
2/12 anonim válasza:
olyan nincs hogy valaki képtelen max kevésb é mint más
3/12 anonim válasza:
Lehet vannak ilyen genetikai emberek. Mindent el tudok képzelni. De extra ritka lehet. Mondjuk tomeget novelni mindenki tud. Az lehet max hogy izmosodni nem
5/12 A kérdező kommentje:
Nem, középiskolában van egy osztálytársam, aki csak szálkásodik, és elég furán néz ki.
2014. szept. 8. 23:32
7/12 anonim válasza:
Nem hiszem, de kitudja,hogy milyen betegségek nem léteznek :)
8/12 anonim válasza:
Azok nem izmosodnak akik szerint a izom fő építő elem a fehérje kokx!
9/12 anonim válasza:
Van egy Lizzie Velásquez nevű nő, aki egy olyan nagyon ritka betegségben szenved, hogy nem marad meg rajta sem zsír, sem izom, pedig rengeteget eszik. Valahol azt olvastam, még 1-2 ilyen ember van a világon.
10/12 anonim válasza:
Ha ez beszólás volt montez akkor köszi. Ha meg nem akkor én csak arra gondoltam 7 milliárdan vagyunk a földön rengeteg betegség meg fejlődési rendellenesség el tudom képzelni hogy valakinek épp olyan hogy nem képes izmosodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!