13/L. Egyszerűen képtelen vagyok hízni. Nem izmosodni szeretnék hanem inkább zsírosodni. Tippek amik beválhatnak? (részletek lent! )
Ha jól értem az a bajod, hogy nem vagy formás. De hát akkor pont izmosodni kell, nem hízni! Mivel mondtad, hogy nem a soványságod miatt csúfolnak, ezért nem is értem miért akarsz lemondani az izomzatról. Nem vesz el sok időt egy sport elvégzése, heti 3 órád csak van az egészségért (az időd 2%-a).
A másik dolog, hogy fogyást és hízást nem lehet kényszeríteni egy célterületre. Így nem biztos, hogy kizárólag fenékre meg mellre fogsz hízni, ha teli zabálod magad. Sőt, az össze-vissza evés hatására nagyon szépen romlani fog az egészséged. Így ha fordítva csinálsz meg egy fogyókúrás könyvet, az lehet felhizlal, de nagyon szépen tönkreteszi a testi és lelki világodat.
Eszemben sincs a kezedbe adni egy tiltott ételekből álló listát. 8 óra alvás, friss levegő, sok víz, naponta egy-két gyümölcs, több zöldség. Az édességek és nassolni valók helyett pedig fehérjét (csirkemell, tojás, tej) fogyassz! Ha megvan az étrend, már bele is kezdhetsz egy erőnléti, saját testsúlyos sportba. Pont időben vagy vele. Sokan irigykednének rád, hogy nincs rajtad komolyabb súlyfelesleg, ami akadályozná az edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!