Miért van az, hogy egyszerűen nem vagyok képes meginni semmilyen szénsavas italt?
Nem csak az üdítőkre gondolok, hanem a szénsavas ásványvízre is. Kicsi korom óta (most 20 éves vagyok) nem vagyok képes lenyelni egy korty szénsavas italt sem elviselhetetlen fájdalom nélkül (égeti a szájüregemet, a nyelőcsövemet, a gyomromat). Eddig simán együtt tudtam élni ezzel, de mostanában páran elkezdték mondogatni nekem, hogy ez nem normális, és hogy ennek nem szabadna így lennie...
Valakinek van bármilyen tippje (orvosi/egészségügyi vagy egyéb ok), hogy miért lehet ez?
Küldd el a _párodat_ gyomortükrözésre! (Úgy vizsgálják ki a refluxot, és az összes lehetséges gyomorbajt.) Lefogadom, ezután nem fog cseszegetni.
Ha nem tetszik neki, hogy a család hűtőszekrényében ezután nem lesz sem szénsavas ásványvíz sem szénsavas üdítő, mehet haza anyucihoz.
Tudod, mit nem bírsz. Kitalálták már a szénsavmentes üdítőket és ásványvizeket. Azokat fogod inni _vele_ _együtt_, hacsak nem hajlandó hazacipelni magának.
Probléma megoldva, orvosjárás nélkül. Jójcakát!
Nálunk bors helyett borsikafű van, mert a feleségemnek bors-allergiája van. Megszoktam, előkóstolok neki az étteremben, sőt már engem is bánt a borsos étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!