Fogyás kondiban?
Már miért ne lehetne?
Ha kalóriamínuszban vagy, vagyis kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe mint amennyit az eléget, akkor fogyni fogsz.
Csak azért kérdezem mert a konditeremben nagyjából minden megy. Még a szobabicikli is. Nehéz de megy. Még úszni is eljárok. De a futás....azt rühellem. Egszerűen gyűlölök futni. Elfárad a vádlim és kifulladok kb. 800 méter után.
Majd futás után köhögök mint állat, egy kis ideig fáj a légcsövem meg minden. Légszomj nincs. Tehát nem asthma. De pl úszás után, bármilyen keményen tolom, nincs köhögés meg ilyenek. Meg súlyemelés, fekvő, felülés, vállazás stb után sincs köhögés. Csak futás után...elmentem fül-orr gégészetre, semmit nem találtak, elmentem kétszer tüdőszűrésre és mellkasröntgenre, semmit nem találtak. Elmentem hasi ultrahangra, semmit nem találtak. Elmentem kardiológiára normál EKG-ra, semmi. Aztán terheléses EKG-ra...ott is minden jó volt. Aztán 24-órás EKG és vérnyomásmérésre amit saját kérésre 2 napig hordtam....full jó volt minden. Megkopasztottak. Annyit költöttem a semmiért....ja és 5 normál vérvételem volt. És még egy vírus szerológiai is más okból kifolyólag, ott se találtak semmit. Májvizsgálaton is voltam....negatív. FULL egészséges vagyok csak kicsit túlsúlyos.
-_-. Életemben nem sportoltam úgy komolyan (mikor kicsi voltam úsztam és futottam egy darabig de kevés volt sajna de akkor 9 kilómétert le tudtam futni megállás nélkül normál tempóban) miután abbahagytam a sportolást meg gépeztem egész nap meg csokit zabáltam meg aludtam. Ez ment 8 évig kb. Most lettem 20 nemrég. 174.8 centi vagyok és 85 kiló....férfi. Ezért kérdeztem amit kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!