A téli időszakban mivel helyettesítsem a futást, hogy kondiban tartsam magam és elkerüljem az esetleges hízást?
5 éve rendszeresen futok ha az időjárás és a hőmérséklet engedni. Minden évben kora tavasztól késő őszig szoktam futni, hetente 5-6 alkalommal 4-5 kilométert. Eddig minden évben a téli hónapokban felszedtem pár kilót, amit tavasszal le is adtam mert újból elkezdtem futni.
Hogy tudom elkerülni, hogy ne szedjek fel télen sem plusz kilókat? Gépekkel nem szeretnék dolgozni és nem is nagyon van rá lehetőségem. Kizárólag itthon végezhető gyakorlatok érdekelnének.
Ha elkezdek saját testsúllyal edzeni, - A Fegyencedzés című könyv szerint - (fekvőtámasz, hasizomgyakorlatok) akkor elkerülhetem azt, hogy plusz (zsír állagú) kilókat szedjek fel?
A táplálkozásom kiegyensúlyozott és változatos. Reggel bőségesen reggelizek, majd kora délután normál mennyiségű ebédet eszem és este 6 előtt minimális vacsorát fogyasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!