Testépítők egy kiadós bulizás "odavághat"a téli tömegnövelésnek? , edzésnek?
értem itt ara ha pld egy szombat este elmegyek beb@szok de nem totálra csak úgy kulturált keretek között:)
ez befolyásolja az edzést,tömegnövelést stb? tudom aki edz nem vedeli az italt nem is szoktam csak kíváncsi vagyok mivel sokat hallok erről(mindenfélét) és és szeretném tudni ti hogy látjátok ezt a dolgot..:) köszi előre is!
én úgy látom a dolgot, hogy alkalmanként 1-1 beb aszás nem a világ vége, nem fogsz leépülni vagy ilyesmi, ennek ellenére én nagyon ritkán iszok (értsd: félévente 1x), mert nem tudok már bulizni se normálisan, zavar a tudat, hogy az edzésnek árt, meg ilyesmi... bár egy bizonyos alkoholmennyiség után már valahogy kimegy a fejemből :DD
viszont ha iszol, akkor lefekvés előtt igyál sok vizet, mehet egy vitaminpack is, meg glutamin, + én kajálni is szoktam.
hát igen, ha már lúd akkor legyen kövér, ha buli van akkor pia is sajnos mértéktelenül, és persze csajok :D
de nehogy azt higyjétek hogy particsődör vagyok, a szilvesztert is itthon, a családdal töltöm most. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!