Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az edzéstervről?

Figyelt kérdés

Hétfő-Csütörtök:

Tolódzkodás: 5x6-8

Húzódzkodás: 5x6-8

Evezés: 4x8-10

Mellről nyomás: 4x8-10

Egy tetszőleges bicepsz/tricepsz gyakorlat 3x8-12

Kedd-Péntek:

Elölguggolás 5x6-8

Kitörés 4x8-12

Sprint 5x100mp

Lábemelés függeszkedve/ Plank tartás súllyal 4x

Cél az erő-izom növelése. Jelenleg 70kg vagyok és 80kg súly áll rendelkezésemre + 1 180cmes rúd. Természetesen tolódzkodó-húzódzkodó adott. Elölguggolásnál fel cleanelem a súlyt így nyílván maxokat nem csinálok.

2014. aug. 30. 20:16
 1/2 Tyler913 ***** válasza:
Tetszik,hogy kiemelt figyelmet szentelsz a húzódzkodás-tolódzkodás gyakorlatoknak,viszont hol marad a mell? PLusz minek sprint,ha a célod az izomzat növelése? Még megérteném,ha sportoló lennél,de pláne,ha kezdő vagy,szerintem nem kell sprint. Inkább tegyél be helyette vádligyakorlatot.
2014. aug. 31. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Rendben köszi. Igazság szerint nem is tudom minek a sprint. 4-5 sorozat felhúzás lehet jobb lenne helyette?

Mell, igen a mellel gondban vagyok. Lehet beteszek még 4 sorozat fekvenyomást egykezes súlyzóval, de akkor a tricepsz kiesik.

2014. aug. 31. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!