Szálkásítás helyesen? Hogy?
Mit ronthatok el? Mit változtassak?
Jó néhány hónapja járok konditerembe! Eddig tömeget növeltem és úgy érzem már szálkásítanom kellene! Picivel több mint egy hónapja vágtam ebbe bele! A kérdés lényege az az lenne, hogy mivel nincs rendbe valami!
Részletek..
176 cm/85kg
A napi fehérje bevitelem 120-160 g között ingázik (sajnos, mivel nem mindig sikerül vásárolni elég fehérje tartalmú ételt, esetleg lemaradok egy étkezésről)
Igyekezek napi 6 étkezést betartani ám legtöbbször 4-5 sikerült! Leggyakoribb a 4!
A szénhidrátot 50-100 között tartom és 99%-ban zöldségekből (Paradicsom,paprika :) pityóka, bab, zöldborsó, sárgarépa és ritkán kukorica)
Néha egy egy gyümölcsöt is megeszek általában 10 óra fele ez körte, alma szokott lenni..rizset mióta szálkásítók nem igazán fogyasztottam, mivel kéznél volt a többi zöldség..
Nagyjából egyforma részre osztom el a fehérjét az étkezéseknél és a ch-t általában 1 óráig viszem be ezután keveset vagy semmit..
Néhány kérdés: Gond az ha a ch nem több mint 50-60g/nap?
-A tojást néha sütöm olajban (tükörtojás,rántotta :)
-Néha a csirke mellet olajban sütöm illetve a halat mindig..
-A halat, hogy kerüljem az olajban sütést, hogyan készíthetem még el?
-Ti min változtatnátok?
Heti 4x edzek! + 4x végzem az insanytit..
Na ez érdekes :) Beszerzem ami kell hozzá és kipróbálom!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!