Étrend helyesen de hogyan?
Tulajdon képen több kérdésem lenne!
1. A tojást, hogy szoktátok fogyasztani, illetve magára e, vagy ha nem mivel? ( Csak tojás fehér részét fogyasztjátok e?)
2. Ritkán kb hetente 1-3 étkezésnél a csirkemellet olajban sütöm (szálkásítók) ez nagy gond? (milyen módszerrel készíthetem e még el?
3. A grillcsirke (készen vásárolva) mennyi fehérjét és ch-t tartalmaz 100g-ban ?
4. Mondanátok még néhány fehérjében gazdag ételt (szálkásításhoz), illetve saját kedvenceteket?
Most döntsd el, hogy hol akarsz kérdezni, itt vagy azon a képen? :)
Tulajdonképpen:
1. Én megeszem a sárgáját is, nem versenyre készülök. Rántotta, tükörtojás, keménytojás - ezek a kedvenceim, de néha csinálok tojásos szendvicskrémet is.
2. Nem.
3. Nem lehet megmondani, mert nem tudod, hogy mennyi volt nyersen mérve, ráadásul ott vannak ugye a belső szervek, csontok, bőr, stb. is.
4. Hal.
Ezen a képen :)
Köszönöm..a halat is gyakran eszem..az egyik kedvencem..
Étrend helyesen a kérdés, ezért két dolog még eszembe jutott azon kívül, amit #1 írt:
a) ne vegyél készen grillezett csirkét. Soha nem tudhatod, hogy milyen állapotban volt a hús, mielőtt grillezték. Gáz az egész, úgy, ahogy van.
b) Ha számolod a CH-t és a fehérjét, akkor már nem nagy ugrás a zsírt is számolni. Zsírra pedig szálkásításnál is szükség van. Innentől kezdve pedig, ha a makróidba belefér, akkor minden belefér. Az olajban sütött csirkemell is és a tojássárgája is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!