Zabpehely vagy zabkorpa jobb? Szalkasitas.
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 20:47
1/2 anonim válasza:
Mindegy,ugyanaz a kettő,csak a korpa apróra van őrölve.
2/2 Szintiszoli123 válasza:
Nem hiszem, hogy ugyanaz lenne (bár tudom, hogy nem hit kérdése). A korpa csak az őrölt külső héj. Valószínűleg nagy része emészthetetlen rost. Hiába van magas fehérje és viszonylag magas CH tartalma, gyanús, hogy az egész cucc kb. csak átmegy rajtad. Bár ez akár ellenőrizhető is :)
Arról meg, hogy a benne lévő ásványi anyagokat és vitaminok a sok rost miatt mennyire hasznosulnak, oldalakat lehetne vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!