Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik a jobb, MHN Sport 100...

Melyik a jobb, MHN Sport 100 whey Pro vagy Myprotein Impact Whey?

Figyelt kérdés
Emberek nem bírok dönteni. Tudom hogy az MHN több és van benne glutamin meg enzimek,de ua a Myprotein meg több fehérjét tartalmaz,igaz hogy csak alapanyag.(Még mit kell hozzá tenni ha esetleg ezt választom hogy teljes értékű cucc legyen?)

2014. aug. 27. 10:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Az MHN-ben van emésztőenzim, ami egyesek szerint nagyon fontos. Emellett finomabb.

Amúgy tök mindegy, nekem az Impact is bejövős.

2014. aug. 27. 12:28
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm de ezt tudom,viszont az Impacthez még mit kell tenni?
2014. aug. 27. 12:32
 3/16 Dogmatix91 ***** válasza:
Vizet
2014. aug. 27. 13:29
 4/16 A kérdező kommentje:
:D Na ne viccelj,olyanra gondoltam mint pl kreatin...és még?
2014. aug. 27. 14:00
 5/16 Dogmatix91 ***** válasza:
Ez egy sima fehérje. Nem kell hozzá semmi. Egyik fehérjében sincs kreatin maximum a tömegnövelőkben. Egy alap pakk vitaminból, fehérjéből, gyors felszívódású szénhidrátból esetleg ízületvédőből áll. Ha ezek megvannak akkor lehet próbálkozni az egyéb kiegészítőkkel. Kreatint én az első fél évben semmiképp sem ajánlom.
2014. aug. 27. 14:15
 6/16 A kérdező kommentje:
Én tömeget akarok növelni.Köszönöm na ezt akartam tudni.Am miért nem jó a kreatin az elején?
2014. aug. 27. 15:29
 7/16 anonim ***** válasza:

Úgy képzeld el a fejlődésedet, mint egy kád vizet. Elkezded különböző csapokból önteni belőle a szükséges dolgokat, tápanyagokat: fehérjét, zsírokat, szénhidrátokat, mikrotápanyagokat. Mindegyik egy-egy nagy vízhozamú csap, aztán a kreatint meg úgy képzeld el, hogy föléállsz a kádban és öntesz bele egy fél pohár vizet.

Mivel a fejlődésed egyre lassabb, egyre kevesebb víz ömlik be a kádba a csapokból, de ilyenkor az a fél pohár víz felértékelődik, míg az elején amúgy is gyorsan fejlődsz, tehát tökmindegy.

2014. aug. 27. 15:32
 8/16 anonim ***** válasza:
A preferenciáid határozzák meg, hogy mi a jobb. Ha neked fontosabb az emésztőenzim és a több glutamin, akkor az MHN, ha meg az ár és az egyszerűség, akkor az Impact.
2014. aug. 27. 18:54
 9/16 A kérdező kommentje:
Az a fontos hogy jobban gyarapodjak.
2014. aug. 27. 18:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem ezen fog múlni.
2014. aug. 27. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!