Melyik a jobb, MHN Sport 100 whey Pro vagy Myprotein Impact Whey?
Figyelt kérdés
Emberek nem bírok dönteni. Tudom hogy az MHN több és van benne glutamin meg enzimek,de ua a Myprotein meg több fehérjét tartalmaz,igaz hogy csak alapanyag.(Még mit kell hozzá tenni ha esetleg ezt választom hogy teljes értékű cucc legyen?)2014. aug. 27. 10:37
11/16 anonim válasza:
Szerintem a két legjobb ár/érték arányú fehérje a piacon.
Ami kell hozzá még az az edzés utáni ch pl: Carb-F.
12/16 A kérdező kommentje:
Wash: havonta kb mennyi súlygyarapodás érhető el? 1-2 kiló?
(Tudom a kajától is függ)
Egyébként köszönöm az infókat
2014. aug. 27. 19:57
13/16 Dogmatix91 válasza:
Nem a kajától is, hanem gyakorlatilag csak a kajától függ. Én edzek, mint a disznó de nem tudom növelni a súlyom, mert nincs lehetőségem rendesen kajálni. Sportágat is váltottam pedig, és szemmel látható a változás, de a mérleg nem mutatja. 30% edzés 60% kaja 10% pihenés
14/16 A kérdező kommentje:
Igen ez rosz,de ez igazából mennyit jelent súlyban?Most olyan 53 vagyok.
2014. aug. 27. 20:53
15/16 anonim válasza:
Izomban havi 1 kiló a maximum, de emellé fog jönni zsír is járulékosan, tehát heti 0,3-0,5 kg gyarapodással számolj.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi,ez hasznos info.
2014. aug. 27. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!