Melyik a jobb? Szabályosan kis súllyal edzeni vagy nagy súllyal kissé csalva de jobban érezve az izmot?
Figyelt kérdés
Oldalemelésnél vettem észre mióta 16-14 kg-val csinálom kissé szabálytalanabbul mégis sokkal jobban ég és fáj az izom utána és gyakorlat közben, mintha kisebb súllyal lassan, nagyon szabályosan csinálnám. Lefele próbálom lassan leengedni de felfele kicsit belerántok és nem mozdulatlan a felsőtestem.
Szinte ugyanúgy, mint ebben a videóban:
https://www.youtube.com/watch?v=OOuo1GeOBKU#t=188
Ti erről mit gondoltok?
2014. aug. 24. 19:58
1/2 anonim válasza:
Nálam ez már a rángatózás felé hajlik, legalábbis én kisebb súllyal érzem jobban az izmot általában. Hozzáteszem a nagy súly nálam csak relatíve nagy, a kicsi meg nagyon kicsi.
2/2 HarciCsiga válasza:
én ilyeneket a végére amikor már nem bírom mozgatni a súlyt akkora szoktam csak betenni mert ha csak így rángatjuk akkor hacsak nem vagy valami mutáncsilagszülött akkor az életben nem lesznek széles vállaid :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!