19 éves vagyok. Most keztem el a tömegnövelést, a tömegnövelő az káros? A többi lent?
Dr. Gödény GYörgy. Gyógyszerész, a nyíregyházi CutlerIII vezetője, és saját gyógyszertárat vezet
Váradi Károly. Gyógytornász-manuálterapeuta, hivatásos "marhajóarc"
Meg montez mit végzett? Élelmiszermérnökit vagy gyógyszerész végzettsége van neki is?
ők nyilván egy szót se tanultak orvosi dolgokról az egyetem alatt, á nem, buták is mint a "főd", ezért használnak tápkieget már tizen-huszon éve, mindenféle probléma nélkül.
ja és én beszélgettem Gyuri bával, ő rengeteget beszélgetett már kollégákkal, orvosokkal, és kiderült, hogy a 80%-uk azt sem tudja, hogy mi az a fehérje tápkieg. Nem tudja, hogy mi van benne, ember...
Csak fehérje...húúú...por...húúú.
Annó aki a fülem műtötte, 60 éves volt, és rendszeresen edzett, meg szedett kieget. Nyíregyháza egyik legelismertebb sebésze volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!