Ha valaki elkezd tömegnövelőt szedni, milyen káros következményei lehetnek?
Nem tömegnövelő étrendre gondoltam, hanem a különféle szerekre, készítményekre, mint pl. a Jumbo, Jumbo prof. stb... És mindezt úgy csinálja, hogy nem edz mellette rendszeresen, illetve nincs meg a megfelelő étrend sem, vagy éppenséggel nem jó időben szedi be őket, vagy a meghatározott mennyiséget túllépi. Lehet valami komolyabb baja az illetőnek? pl. cukorbetegség, magas vérnyomás, szívbetegség, gyomorrontás, hízás, ilyesmikre gondolok. Nem én vagyok a szóban forgó személy, csak érdekelne a dolog, hogy ezekkel lehet-e roncsolni a szervezetet.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Hallottam/olvastam még olyanról, hogy valaki vese, illetve májkárosodást szenvedett, pattanásos lett és a haja is elkezdett hullani. Ezek ilyen sima tömegnövelőtől is kialakulhatnak, vagy ilyesmit csak "extrémebb" cuccok okoznak?
ezek nem a tömegnövelő hatásai voltak hanem szteroidoké.
tömegnövelőtől max olyan lehet mint ahogy írtad.
-elhízás
-cukor betegség
-fogszuvasodás
-vérnyomás emelkedés /kreatin miatt lehet kicsit/
-arc pir /niacin/
kb ennyi
elhízás és cukor betegséghez extrém hülyének kell lenned hogy sikerüljön,fogszuvasodás a cukortól pl,vérnyomás gond csak akkor lehet ha egyébként is magas vérnyomásos vagy,nekik a kreatin nem ajánlott.
arcpirosodás niacinra érzékenyek produkálják baj nem lesz tőle csak egy kis pirosodás.
szóval ahogy írtad egy idiótának aki össze vissza szedi annak okozhat gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!