Fagyir kérdése:
Fegyencedzés-t csinál itt valaki?
Figyelt kérdés
Ha igen mióta és mennyire hatékony?2014. aug. 26. 23:14
1/7 anonim válasza:
Annyira hatékony mit az iskolákba a testnevelés órák mert ez az csak menő névvel!
2/7 anonim válasza:
Tanulj meg toldalékolni: fegyencedzést, nincs kötőjel, ez nem idegen nyelvű szó.
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs a toldalékolásért, rossz szokás.
Reméltem hogy értelmes választ kapok de inkább hadjuk.
2014. aug. 27. 13:47
5/7 - palilaci - válasza:
Fegyencedzés=6 sajáttestsúlyos gyakorlat, jól felépített rendszerben +rengeteg baromság, fikázás és közhely
6 gyakorlat hosszútávon nem lesz elég. Az étrendről meg semmit nem ír. Aki a nulláról kezdi annak tökéletes.
6/7 anonim válasza:
Fegyencedzés= valami csávónak kelet a pénz és írt egy könyvet a tudatlan embereknek!
7/7 anonim válasza:
én egy éve csinálom napi 5x, nekem hatásos. fekvőben hetes szinten, lábemelés maxon megy, húzódzkodás 4, guggolás , híd4,...
62 kiló voltam, teljesen vékony, mára 70 vagyok és hetenként újabb izomrostokat fedezek fel magamon, a vállam gynyoruen kigombolyodott, a bicepszem és a combom is vastagabb. tudom hogy ezzel nem leszek egy testépítő alkat, de viszont kva szálkás, szép izomzatot eredményez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!