Fegyencedzéssel mennyi idö alatt fog látszani valami?
Figyelt kérdés
Ugyértem hogy a test mikor lesz valamivel izmosabb?2014. aug. 18. 10:18
1/21 anonim válasza:
Pár hónap alatt is, de messze elmaradsz attól, amit súlyzóssal ki tudnál hozni magadból. Mármint ha a méret számít.
2/21 A kérdező kommentje:
Nem csak a méret számít csak valamivel izmosabb testet szeretnék mert most sem vagyok egy vézna alak...
2014. aug. 18. 10:25
4/21 anonim válasza:
Nekem kb 3-4 edzés után látszott hogy fogyott a hasam, erősödött a karom. Nincs sok feleslegem, de jó volt tapasztalni látható változást.
Amúgy alkati kérdés, illetve hogy neked mit jelent a "látszik".
28N
5/21 anonim válasza:
3-4 edzés? :O az kb 1hét
csak beképzeled főleg,hogy nő vagy ilyen gyorsan nem fejlődhettél. semmi sem látszik egy hét alatt
6/21 anonim válasza:
Még egy szuperwomen, aki extragyorsan izmosodik. Egy nő kb 1/25 annyi tesztoszteront termel, mint egy férfi, és még egy férfi is havi netto 1kg izmot tud felpakolni jó genetikával. Egy nő pedig ennek a töredékét. Annyi történt, hogy elkezdtél edzeni és így az izmok szénhidrát raktárai kicsit telítődtek és ch kis vizet kötött meg. De ez nem netto izmosodás.
7/21 anonim válasza:
ötös.
ha a fegyencedzés könyv edzésprogramját követi az nem 1 hét lesz hanem 2...
8/21 anonim válasza:
Mindegy, akkor is pár edzésről beszélünk, annyitól pedig nem lesz semmi.
9/21 anonim válasza:
Attól függ miről indulsz illetve, hogy hogyan táplálkozol. Ha egy hét alatt változást lehetne elérni én már egy vaddisznó lennék.
10/21 anonim válasza:
Gondoltam,hogy valaki beleköt abba az 1hétbe....
Többet nem válaszolok sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!