Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudna segíteni valaki a...

RedJohn80 kérdése:

Tudna segíteni valaki a fegyencedzéssel kapcsolatban?! HELP!

Figyelt kérdés
Elolvastam a könyvet,és szeretném elkezdeni. A friss hús edzésprogramban ugyebár hétfőn meg csütörtökön kell edzeni, 2-3 edzősorozatot a fekvőből,lábemelésből,húzódzkodásból illetve a guggolásból. De a könyv azt írja hogy az a kezdő szintnél mindegyik gyakorlatból 1X10-et végezzek. Egy nap 2X vagy 3X kellene tízet csinálnom az adott gyakorlatból? Nem értem, kérem valaki segítsen és mondja meg nekem.

2014. aug. 15. 07:53
 1/5 anonim ***** válasza:
A könyvben túl van ez kicsit óvatoskodva. Heti 3 edzés is mehet egyből kezdőknek is. Gyakorlatonként 3-4 sorozat, amennyi megy.
2014. aug. 15. 07:59
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi!egymás után azonnal 3-4 sorozat, vagy elosztva,pl. délelőtt 2 sorozat, délután is 2, vagy egyben nyomjam az egészet pár perc pihivel?
2014. aug. 15. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy nap egy izomcsoportra egyszer eddz. De pl az mehet, hogy délelőtt ment pl fekvőtámasz, délután még guggolás. De a megdolgozott izmokat hagyd pihenni.
2014. aug. 15. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:

ha xy általá írt könyv szerinti fegyencedzeni akarsz, nem tudok segíteni.

ha izmosodni akarsz, akkor van pár tippem, de szerintem az a könyv pénzkidobás volt.

2014. aug. 15. 16:04
 5/5 A kérdező kommentje:

szia

szerencsére letöltöttem ingyen a netről,tehát nem került semmibe sem.Elküldenéd a tippjeidet privátba ?:)

köszi

2014. aug. 15. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!