Fegyencedzéssel kapcsolatban tudnátok segíteni? (többi lent, bocs ha hosszú)
Az a bajom hogy 2011.04.11.-e óta csinálom a fegyencedzést,de időnként mindig megfájdul a féloldalas gyakorlatoktól a vállam,térdem és kattognak is az izületeim.Amikor elértem a magfelelő szintre a gyakorlatoknál akkor megpróbáltam a meztelen harcos technikáit is,de ettől még rosszabb lett a helyzet izületileg.(lehet én rontok el vmit nem tudom).A fegyenc 2-t is használom,ebbe leírtak se saegítettek a helyzeten.A fegyenc 1-ből a kézenállásból fekvő sose ment,mert a szemem bevérzett tőle,az orrom is volt hogy pattogott,majdnem vérzett is.A jelenlegi szintjeim:
-Felemás fekvőtámasz (haladó)
-Egylábas guggolás támasszal(kezdő)
-Teljes húzódzkodás (kezdő)
-Térdemelés függésben(haladó)
-Teljes híd (kezdő)
-a kézenállásba fekvőt nem csinálom.
Van kb 3-5 kg súlyfeleslegem a hasamon de nemhiszem hogy ez ennyit befolyásolna,de ezt nem tudom leadni,mert semmilyen diétával se sikerült idáig,és nem is próbálkozom vele,mert nem túl jó a gyomrom se és a diéták kikészítik,jelenleg a fegyenc 2-ben leírtak szerint eszem,tudom ez sokak szerint rossz de ettől legalább nem hízom és nem is fáj tőle a hasam.
Köszönöm előre is a segítségeket.
nekem is nemrég volt egy ilyen recsegős korszakom.
a scitec arthroxon 3 hét alatt rendbe rakott.
érdemes legalább 1 évig szedni.
a kézenállásban fekvő meg a könyv legjobb gyakorlata.
szerintem ne mondj le róla.
hozzá kellene szoktatnod magad,úgy,hogy minden nap vagy fejen állsz,vagy kézen tartod a 2 percet és a légzést is helyrerakni közben.
nekem csak 1x vérzett be a szemem,de akkor sz@rul vettem a levegőt,bent tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!