Ez hogy lehet? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
szóval 2 hónapja edzek egy haverommal..
figyelek a kajára,de talán csak 1 kg-t híztam...
vékony szálkás testalkatú vagyok mégis sokkal izmosabbnak látszok mint mikor elkezdtem..
mármin a kezdethez képest..
haverom is ugyan ez.De ő semmit nem hízott..mitől lehet,hogy észrevehető a változás,de mégsem híztam annyit amennyire látszik,haverom meg semmitse..
és egyébként ez az plusz 1 gk jónak számít 2 hónap alatt csak kajával?kicsit kevés,nem?
persze tudom hogy nem egyről a kettőre megy de elv. eleinte gyorsabban fejlődik az ember..
Köszönöm a válaszokat!!
megy a zöld ;)
2013. márc. 9. 20:11
1/3 anonim válasza:
Igen, eleinte sokkal gyorsabban fejlődik az ember. Az első évben hónaponta kéne feljönnie 1 kiló izomnak, de ez függ genetikától is, meg azért vannak testrészek amiken sokkal jobban látszik egy fél kiló is(pl mellen nyilván jobban látszik, mint combon.)
2/3 A kérdező kommentje:
értem! köszönöm! hát akkor lehet nem épp a legjobb a genetikám...de viszont azt még mindig nem tudom mitől lehet haverom 65 kg-al elkezdte és annyi most is,mégis sokkal jobban látszik minden..
2013. márc. 9. 20:21
3/3 anonim válasza:
Mert az izom van neki ott ahol eddig nem volt semmi !
Meg az is lehet ,hogy jött rá 2-3 kg csak más mérlegfel méreckedett le és mást mutatott... ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!